Nevenactiviteiten

  • Maes
  • Maes
  • Maes
  • Maes

Creativity is contagious… pass it on!

Computers denken binair, ofwel is het 0 ofwel is het 1. Je zou verwachten dat de beheerders van deze toestellen dan ook zo denken. Rechtlijnig, geen verbeelding maar dat klopt toch echt niet! Vele van onze medewerkers zijn creatief bezig. Fotografie, muziek, film, montage, … Al deze hobby's sluiten na een beetje aanpassing perfect aan bij de activiteiten van The Binary One.

Heeft u behoefte aan een website? Tuurlijk kunnen wij een website maken maar heeft u ook goede foto's, teksten of eventueel een bedrijfsfilmpje? Als team staan wij klaar om u hiermee te helpen.

Zo zijn wij al 8 jaar huisfotograaf voor brouwerij Alken Maes. Het sfeervol in beeld brengen van festivals, bezoekers en vooral pintjes is onze specialiteit geworden. Organiseert u een event, heeft u productfoto's nodig of wenst u een actie op te starten om uw merk meer in de kijker te zetten? U bent bij ons aan het juiste adres.Zjakoezie - a bubbling photo experience

Aangezien het fotografie aspect van The Binary One te groot werd en niet echt thuis hoorde onder de IT noemer hebben we beslist een nevenproject te starten met de naam zjakoezie.

Binnen dit project verzorgen we vooral foto-opdrachten voor bedrijven. Dat kan gaan van pasfoto's voor de website tot het maken van kalenders met leuke foto's van het personeel om uit te delen aan de klanten of het in beeld brengen van acties op evenementen zoals hierboven voor Toyota. Meer info nodig? Gebruik het contactformulier op deze website of surf naar www.zjakoezie.be.

Reclametaxi

Reclame maken kan op verschillende manieren. Je kan een folder verspreiden met de wekelijkse papieren spam, je kan radio of tv reclame inkopen of je kan zelf met iets creatief komen.

In maart 2012 kochten wij deze Londense Taxi welke constant te zien is op onze vlaamse wegen. Standaard maken wij reclame voor onze eigen activiteiten maar wij verhuren deze reclameruimte ook voor klanten. Wilt u net als ons opvallen? Mobiele reclame waar u maar wil? Maak gebruik van onze opvallende reclametaxi!

Heeft u zelf een idee, een voorstel, wij staan open voor alle mogelijkheden. Contacteer ons en we bespreken meteen wat mogelijk is!